recenze

Gumboy - Crazy Features

Gumboy - Crazy Features

Další zajímavá hopsačka se zrodila z dílny poloprofesionálního týmu Cinemax. Tato free verze navazuje na předchozí verzi Gumboye, která byla vydána placaně, což ale nazpochybňuje kvalitu tohoto kousku! V této vynikající dynamické hře sbíráte body, další bonusy, ale také transformery, což vám umožní stát se například gum-krychlí, nebo gum-hvězdicí. Tak hurá do "gum" - toho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

MAN | 11.11.06 v 14:15

Dík, hned jsem klidnější. :-) Je jasné, že pro prezentaci projektu na vašem webu se více hodí image amatérského týmu vývojářů, ale tak bychom nemohli pracovat na více projektech různého rozsahu najednou. Ty doby jsou pryč a naše týmy jsou profesionální.
Ke Gumboyovi si ještě troufnu malou sebechválu. Hra dostává ve světě výborná hodnocení a myslím, že se tím jasně zařadila mezi vůbec nejúspěšnější české tituly - viz http://www.gumboy.cz/default.asp?page=press&lang=CZE

Swordfish | 03.11.06 v 16:24

Snad jsem se vá nijak nedotkl:)
Jak už zmiňoval Marian, vaše hry(a) jsou výborné, jen tak dál.

Marian | 03.11.06 v 13:52

...no vidíte, a už jste stejně "spadli" na "amatérský" Freegame.cz! :-D
Mimochodem - vaše hra pro mne osobně nemá chybu, jen tak dál, už se těším na další vaše výtvory... :-)

MAN | 03.11.06 v 13:07

Pane redaktore, jak je to s tím poloprofesionálním týmem Cinemax? Potřebuju si ověřit, co můžeme dělat líp, abychom byli úplný profíci. Hlavně bychom neradi spadli mezi amatéry, to by byla děsná otrava :-)


galerie

Gumboy - Crazy Features