recenze

Guitaguy Rocks Out

Guitaguy Rocks Out

Pěkně staře vypadající záležitost, ve které se zhostíte rockového fanatika. Mlátit hady, kostry a jiné obludky kytarou a skákat přes všelijaká ostrá místečka je poměrně zábavné. Máte tu k dispozici solidní arkádku.
Hudba, grafika, ale i celková hratelnost připomene gamesky zapadané prachem. Takže si k celkové zábavě můžete přidat ještě trochu nostalgie a jdeme na to.

Ovládáte mladíka, pro kterého je hudba vším. Jak jinak si vysvětlit, že se do boje hrne s kytarou na zádech a využívá ji jako svou zbraň proti všemožným potvůrkám letících či stojících v cestě. Jedna rána a je hotovo. To platí jak pro zasaženého jedince, tak také pro vás. Pozor tedy na každé nebezpečí. To kromě „živočišstva“ představují klasické ostří. Nutno podotknout, že proskákat si cestu skrz není vždy jednoduché, přestože máte na výběr ze dvou cest.
Jelikož každý milný skok a úder znamená ztrátu života, určitě by to chtělo sem tam nějaký získat. Sbírejte proto četné emblémy s „G“ a budete odměněny ziskem extra života. Také nenechte ladem hvězdičky nebo kazetu. Získáte tak speciální útok, respektive něco, co se tak tváří. Můžete tak zahrát kytarové sólíčko a a nepřátelé v dosahu budou omámeni. Nic moc, ale může se to hodit.

V části o tom, že chybný krok znamená smrt, jsem se unáhlil. Pravdou je, že pokud máte kytaru, tak nejprve ztratíte ji, život a ž po dalším zásahu, což mnohdy následuje v rychlém sledu. Zkuste se ale protloukat úrovní bez tohoto nástroje. Není to vůbec jednoduché, a tak si prosím při nejbližší příležitosti seberte novou kytaru. Nikterak oslňující hra, ale přesto dokáže zabavit a potěšit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Guitaguy Rocks Out Guitaguy Rocks Out Guitaguy Rocks Out

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce