recenze

Goldyfrog

Goldyfrog

Představte si, že jste hrdinou počítačové hry. Kým byste chtěli být? Princem na bílém koni? Překrásnou elfkou? Bohužel vám tato přání nesplníme. Ale chcete-li být žábou, jste na správném místě!
Vývojářský nástroj Game Maker se stal synonymem pro špatnou hru. To už mu nikdo neodpáře. Najdou se však vzácné výjimky, které vybočují z davu a dokáží zabavit i přesto, že jsou právě v GM vytvořeny. Goldyfrog ATB3 je toho hmatatelným důkazem.

Příběh dnes recenzované hry je jako vystřižený z klasické pohádky. Hlavní hrdina, žabák jménem Goldyfrog, je playboyem. Může mít jakoukoliv dívku, na kterou si jen pomyslí... Jenže on se jako na potvoru zamiluje do princezny z modrého jezera. Jak asi tušíte, váš úkol skončí až tehdy, kdy se Goldyfrog dostane ke své milé. Jak toho dosáhne? Problémem není ani tak princezna, která by ke sňatku i svolila, ale její drahý tatínek. Ten, jako správný král, myslí především na finanční zabezpečení své dcery, a tak odmítá žabákovi dát ruku své dcery, dokud mu nedodá potřebný počet zlaťáků. To znamená, že budete muset čelit nepřátelské přesile – peníze nemáte a jedinou možností je krádež.

Goldyfrog ATB3 je každým coulem klasická hopsačka. Sbíráte zlaťáky, drtíte nepřátele a především bojujete o ruku své VyVolené. Překvapivě doplňuje dobrou hratelnost také líbivá grafika (alespoň na GM poměry), takže se je i na co dívat. Tentokrát stáhnutím hry neriskujete nic, jdete na jistotu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Goldyfrog Goldyfrog Goldyfrog