recenze

Gladiatron 3D

Gladiatron 3D

Možná vás to překvapí, ale máme zde další variaci na známé téma. Řeč je samozřejmě o Tronu a jeho závodní části, kterou máme mimochodem v archívu v různé podobě celkem čtyřikrát. A do pětice tu je právě dnešní Gladiatron 3D.
Je tomu již nějaký ten pátek, co se objevila komerční gameska Tron 2.0 a samozřejmě už uplynula slušná řádka let od doby, kdy světlo světa spatřil stejnojmenný snímek (bez přípony 2.0) s Jeffem Bridgesem v hlavní roli, který se mimochodem stal předlohou výše uvedené komerční hry. Tyto fakta jistě každý z vás zná, už jenom proto, že právě Tron se točil okolo informačních technologií. Proč se ale o tom bavíme? Pokud mě paměť neklame, právě v již zmíněném komerčním kousku se objevila jistá mezihra, kde bylo úkolem chopit se jednoho ze strojů a pozvolna se projíždět po tištěných spojích.

Samozřejmě se jednalo o jistou formu závodu. Nevyhrával ale ten nejrychlejší, nýbrž ten, komu se podařilo zablokovat soupeři cestu. Pokud si nevzpomínáte, hry jako Revo Tron, Armagetron, StarTron nebo GLTron by vám měly celý systém pěkně objasnit. Dnešní Gladiatron 3D je totiž naprosto identický. Pouze s tím rozdílem, že je zde zohledněna podpora až dvou hráčů u 1 PC. Máte-li tedy tento typ her rádi, pak už jistě více, co můžete čekat. Po technické stránce jde pak o nadprůměr.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Gladiatron 3D Gladiatron 3D Gladiatron 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce