recenze

GL Snake 2007

GL Snake 2007

Starší typy mobilních telefonů Nokia měly jednu skvělou hru, kterou máloco překonalo. Ano, byl to had, již nespočetněkrát omílaný a neustále se zvětšující had. Na základní škole skvělá výplň nudných hodin přírodopisu, kdy jste mohli jako výmluvu uvést, že si vlastně nehrajete s telefonem, ale pomáháte zvířátku se najíst :).
Had jako takový prošel už dokonalou revolucí, od těch 2D černobílých snímků na telefonu, přes určité vylepšení, když se mu konečně chudáčkovi dostalo alespoň barvy, až po 3D rozlišení a požírání všeho možného. Náš dnešní had si pochutnává na nespecifikovaných modrých koulích, co obsahují, to asi nikdo kromě autora netuší, divil bych se, kdyby i on věděl co to je :).

Takže jako vždy pomáháte chudákovi hadovi se co nejvíce najíst s tím, že se nesmí dotknout svého těla, nebo nějaké překážky, nejspíš by si zlomil své dva jedové zuby. Po prvních misích, které jsou celkem jednoduché, a jediný problém může nastat při neobratné manipulaci s již trochu najedeným hadem, přicházejí na řadu rozhodně těžší labyrinty. Proplétat se s naším zvířátkem neustále se měnícím labyrintem také není žádná sranda. Co dodat k této hře, je to další remake staré klasiky, musím potvrdit, že velice povedený, grafika je poměrně hezká, akorát si můžete povšimnout, vždy když se s hadem otáčíte, tak ten jeho kus co by měl opisovat zatáčku tak stojí a nehýbá se, zatímco celé tělo ano. To už jen tak na okraj, takže neváhejte a stahujte, určitě se vám tato hra bude líbit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

*cenzurováno* | 19.12.07 v 15:50

3D rozlišení :D... lol

Kamil Janda | 19.12.07 v 11:48

Koukám, že pan redaktor je veliký odborník, už jen jeho výraz "3D rozlišení" to dokazuje. Jen tak dál.


galerie

GL Snake 2007 GL Snake 2007 GL Snake 2007 GL Snake 2007 GL Snake 2007

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce