recenze

Gianas Return

Gianas Return

Giana se nám vrátila s dalším úžasným dobrodružstvím, které se tentokrát odehrává v rozlehlé džungli mezi divokými ptáky a dalšími nebezpečnými potvůrkami. Giana sice s sebou nenosí žádnou zbraň, avšak nedá se říct, že by byla úplně bezbranná. Každého protivníka totiž odrovná jediným skokem na hlavu.
Giana se již po několikáté vydala na napínavou pouť, kde pátrá po nejrůznějších pokladech, zejména po nerostných surovinách, smaragdech a diamantech. Musí tedy propátrat každý kout, přejít několikery vodopády a přeskákat nebezpečně vyhlížející propasti, aby nalezla vzácné poklady. Cestu jí zkříží zlé sovy, které Gianě žádné bohatství nepřejí a rady by jí co nevidět viděli pod kytičkami. Naštěstí hbitá dívka oplývá několika životy, které může v dané situaci obětovat.
Při pátrání džunglí lze ovšem též nějaké zdravíčko objevit a dopřát si tak plného vyléčení. Během napínavého dobrodružství postupně procházíme několika levely, které se na počátku zdají až triviálně jednoduché. Ovšem čím hlouběji pronikáme do panenského pralesa, tím začíná přituhovat. Nepřátelé jsou mazanější a navíc chodí ve skupinkách.

Hratelnost je výborná a navíc se zde nevyskytuje žádné násilí, což je hru zařazuje na výsluní dětského sortimentu. Grafika je velmi zdařilá a ani hezké melodii se nedá vůbec nic upřít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Patrik | 04.12.11 v 18:54

taky si s ni nemuzu poradit :(

jméno hanka | 04.12.11 v 17:47

text příspěvku kdo poradí jak na modrou velrybu s její likvidací děkuji


galerie

Gianas Return Gianas Return Gianas Return

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce