recenze

Ghost V2

Ghost V2

Jako malý jsem se bál všelijakých příšer, strašidel nebo právě duchů. Neříkejte, že jste byli jiní. Nyní už těmito obavami netrpím, a proto jsem po zajímavé hříčce Ghost V2 s radostí sáhl. Vyplatilo se?
Není to tak dávno, co se na Freegame objevila zajímavá logická hra Ghost, která si za vzor vzala známou herní postavičku Pac-Man. Dnešní hra Ghost V2 není žádným pokračováním ani ničím jiným. Ačkoliv se sobě oba tyto tituly podobají víc, než by bylo zapotřebí, hledat mezi nimi nějakou spojitost by bylo marné.

Ghost V2 si však vystačí úplně sám. O co jde? Jako malý duch máte za úkol úspěšně proplout čtrnácti levely, ve kterých na vás čekají doslova desítky nepřátel. Namátkou se jedná například o pavouky, oční bulvy, blesky či různé další jiné bytosti. Hra nabízí celkem tři životy, což na čtrnáctku levelů není zrovna závratné číslo. Naštěstí však můžete cestou nějaký ten „health“ navíc sebrat a tím si přilepšit.

Technické zpracování je značně průměrné; graficky hra předvádí jasný průměr a na prezentovaných objektech je vidět, že rozhodně nejsou z autorovy hlavy. To samé se dá říct i o hudbě – uslyšíte salvu známých melodií, které se však ve většině případů ke hře jako takové příliš nehodí. Každopádně vyzkoušejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Ghost V2 Ghost V2 Ghost V2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce