recenze

Ghost 2

Ghost 2

Ghost 2 je, jak již název napovídá, první pokračování povedené plošinovky, kterou před nedávnem vydal český Radegsoft. Nejde sice o bůhvíjak originální titul, zato nabízí mnoho levelů a pekelně těžkou obtížnost.
Jsou hry originální a jsou hry neoriginální. Těm originálním jsme schopni odpustit zpackanou grafiku a klidně prominout i chyby v hratelnosti – jejich výjimečnost spočívá v tom, že přinášejí něco neotřelého, čím se konkurence pochlubit nemůže. Najdou se však také neoriginální tituly, kterým promineme. To v případě, že okoukané téma zpracují na jedničku.

A přesně to je případ Ghost 2. Ve hře se stáváte duchem. Jeho tělo je ovšem stále hmotné, takže jej musíte bezpečně převést přes řadu překážek (lávou počínaje, propastmi konče). V neposlední řadě na vás čeká také houf nedočkavých nepřátel, kteří si budou rovněž chtít ohřát svou polívčičku a připravit vás o život. Že vám to něco připomíná? Aby ne - jde o hru trestuhodně neoriginální, navíc o pokračování, které se od svého předchůdce na první pohled v ničem neliší. Už po pár minutách ale dospějete k důležitému poznání: Nepřátelé nabrali na síle, a tak se razantně zvedla obtížnost. Při hraní je tedy zapotřebí nejen „skákat, co to dá“, ale také myslet.

Po vizuální stránce Ghost 2 citelně strádá. Game maker zázraky nikdy neuměl, takže se ani není čemu divit. Nabídka třiceti obtížných levelů, jejichž dohrání dá i zkušenějším hráčům pořádně zabrat, je však více než lákavá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Ghost 2 Ghost 2 Ghost 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce