recenze

Furious Hippo v1.0

Furious Hippo v1.0

Kdo pak by se alespoň na chvíli nechtěl proměnit v roztomilého hrošíka, který prohání otravné plavce po blankytně modrém moři. Musí si ale pospíšit, protože počet suchozemců se neustále zvyšuje, ale limit je pořád stejný. Dokáže to?
Jedná se o velmi povedenou a milou hru. Vaším úkolem bude ovládat roztomilého hrošíka, který prohání bandu milovníku plavání. Ti před ním utíkají, s patřičným křikem co nejrychleji na břeh. Hra je velmi dobře ovládatelná. Úplně stačí pohybovat myší ve zvoleném směru a hrošík tam velice rychle dopluje, což je důležité vzhledem k omezenému časovému limitu.
Počet plavců v každém kole přibývá a vy se budete muset moc ohánět, abyste je všechny vyhnali na břeh, který se ve vyšších kolech začíná povážlivě zmenšovat. Celou legrační atmosféru hry podtrhuje příjemná hudba, která perfektně ladí ke křiku utíkajících obyvatel. Nejlépe vyzrajete na časovou tíseň tím, že neproháníte jednotlivé zbloudilé plavce, ale utvoříte si z nich hejno, které pak naráz vystrašíte. Zdá se vám tato strategie příliš složitá? Nezoufejte, chce to jen trochu tréninku. Po chvíli plavání zjistíte, že zahnání Hommo sapiens už vám nezabírá tolik času, jako prve.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

janice11

janice11 | 19.03.16 v 07:54

dobrá.

frodopipin

frodopipin | 26.02.16 v 10:42

super :D


galerie

Furious Hippo v1.0 Furious Hippo v1.0