recenze

Froggy Ribbit

Froggy Ribbit

A je to tady zase - nezdravě průbojná žába si zamanula přehopsat přes nezdravě přeplněnou dálnici plnou těles, se kterými se prostá žabka asi jen tak nepoměří. Leda že by dostala do těla trošku mutace. Hmm.
Představovat tento notoricky známý a mezi masami velmi oblíbený žabí minižánr by byla práce velmi sisyfovská, takže to poodhalím jen do té míry, že se jedná o lehce nadprůměrný kousek, bijící se o svých dvacet minut slávy v soutěži Retro Remakes 2006 a že si vzal na paškál jakousi pětadvacet let starou hru od Konami. Ta byla možná v roce 1981 velmi invenční, ovšem 25 let je 25 let.

Froggy Ribbit je určitě (chvilkově) zábavnou variantou pro všechny generace, jistojistě bude ovšem semleta velmi silnou konkurencí v podobě Moorfrosh XS a podobně, prostě do našeho vyhledávače napište slůvko "frog" a počkejte si, kolik podobných žabích titulů vám to vyplivne. :) Příjemnou zábavu s obojživelníky...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 12.01.15 v 03:50

pozooor žába na silnici :)

AdaDanjermond | 29.11.06 v 09:09

Dneska mi naskakuje u kazde hry upozorneni, ze hra je eroticka, dokonce i u tehle frogy, myslite ze je tu nekdo na zaby?!


galerie

Froggy Ribbit Froggy Ribbit