recenze

Franzl Jumper

Franzl Jumper

Pro fanoušky hopsaček tu máme další dílko s roztomilým hlavním hrdinou. Je jím plyšový méďa Franzl, který se bude asi líbit hlavně slečnám. Proskákejte se s ním několika složitými pyramidami, zlikvidujte pár protivníků a zvítězíte!
Podle jména autora by se dalo usoudit, že jde o dívku, což dokonale vysvětluje zvolenou postavu hlavního hrdiny. Franzl je starý plyšový medvídek ve staré flanelové košili, která mu však na roztomilosti nic neubírá. To bychom měli jeden příjemný klad této hry. Teď se však vydejme k záporům, kterých je bohužel mnohem více. Tím základním, na který navazuje většina ostatních, je program, ve kterém byl Franzl Jumper vytvořen. Je jím Game Maker. Takže od hry nemůžeme čekat nic perfektního.

Úkolem malého plyšáka je projít několik pyramid, které jsou přeplněné protivníky. Ze začátku to tak nevypadá, ale postupem času objevíte i jednoduché hlavolamy v podobě neviditelné lávky a také více nepřátel. Jejich likvidace jde několika způsoby, ale někdy je lepší se jim vyhnout a jít dál, neboť zlikvidovat nejdou.

Hra bohužel nepřináší nic nového a to, co již známe, přináší v nepříliš kvalitní podobě. Postavička je malá, prostor oproti ní obrovský, což zhoršuje orientaci v některých detailních momentech. Navíc prostor před vámi se objevuje, až když dojdete skoro k jeho konci, takže pokud hned za ním čeká nějaký zloduch, srazíte se s tím. Chcete vidět nepovedenou arkádu? Zkuste Franzl Jumper!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Iveta | 24.07.05 v 13:56

Miluji Tě Luki.Skovajso


galerie

Franzl Jumper Franzl Jumper Franzl Jumper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce