recenze

Forest of no return (kaerazu no mori)

Forest of no return (kaerazu no mori)

Prohopsejte si cestu z tohoto tajuplného lesa, nebo zde vypustíte duši a přijdete o nervy. I tak by se dala letmo charakterizovat tato arkáda s logickými prvky, do kterých patří hlavně přepínání mezi růžovými a modrými plošinkami dle vašich aktuálních potřeb.
Slovní spojení „snadné to rozhodně nebude“ se někdy může jevit jako klišé. Tentokrát to však opravdu platí.

Ovládáte malou čarodějnici , která při máchnutí hůlkou („D“) může přeměnit růžové čtverečky na modré a opačně, aby mohla bezpečně svou nožkou překročit ošemetné situace zdejšího lesa. Nebezpečnější situace si pak žádají tento trik spojit ještě se skokem („X“), aby hrdinka nezahučela na špičaté ostří či na některého z nepřátel, kterého se rovněž nesmí ani dotknout. Co všechno ji potká při cestě z bodu S do bodu G, to uvidíte sami. Na paměti však mějte opatrnost, rozvahu a skákání po plošinkách.

V čem je zádrhel? V první řadě je to jazyk, kterých bych pouze otipoval na japonštinu. Pravda, pár anglických slůvek „game over“ a „try again“ tu naleznete, ale jsou spíše v menšině. Zásadnějším nedostatkem je na můj vkus obtížnost. Nejenom, že jeden špatný skok znamená na 90% smrt, ale vůbec celá úroveň je neuvěřitelně obtížná a její splnění obnáší několikeré opakování s důrazem na přesnost počínání. Pokud tedy snadno podléháte frustraci, ruce pryč.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

MarieH

MarieH | 29.05.20 v 21:15

Super hra.

PavelH

PavelH | 27.10.16 v 16:44

Perfektní hra.


galerie

Forest of no return (kaerazu no mori) Forest of no return (kaerazu no mori)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce