recenze

Focus

Focus

Máte-li se popasovat s rozmanitou sortou nástrah, většinou vám k tomu poslouží ve hrách nějaká ta specifická vlastnost, kouzlíčko, nebo speciální pohyb. Tentokrát je to zvláštní světelný výboj, který vám umožní například procházet kamennou zdí. Jak jinak je možno ještě se silou zacházet?
Jak se tato sympatická arkáda s lehce logickými aspekty hraje…

Ovládáte blíže neidentifikovatelný kulatý objekt, který se pohybuje skrze jednotlivé lokace pomocí skoků. Posuvné plošinky, bodáky a ostny jsou standardem, který samozřejmě nesmí chybět. To, čím si hra chce získat zájem hráče, je tak zvaný focus stav. V něm se kolem vašeho hrdiny rozprostře modrobílé světlo. Jeho dosah je také důležitý, neboť naznačuje rozsah výboje a tím délku letu. Možná už správně tušíte, že takto se budete dostávat pře velmi vysoké zdi a větší vzdálenosti. Současně ale také vám tento jev poslouží k překonávání hmotných překážek nebo smrtících laserových paprsků, které chrání spínače nutné k otevření dveří do dalšího levelu.

Hra, která ve své podstatě nepřináší nic moc mimořádného. Na druhou stranu za zkoušku nic nedáte a hratelnost je solidní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Focus Focus Focus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce