recenze

Flying Sheeps

Flying Sheeps

Přivázat k ovcím balónky a nechat je se vznášet na obloze, dokud je neseberete se svým vlastním balónem? Jo proč ne, hlavně tam rozmístěte mnoho překážek.
Flying Sheeps je příkladem hry, kdy se autor rozhodne udělat něco nezvyklého, ale ve své podstatě nic nového. Létáte takhle balónem a sbíráte ovce na obloze. Autor měl rozhodně fantazii a nebál se použít obrovské množství překážek a věcí, které vás mohou zničit. Nejspíše si párkrát nějaký tel level zopáknete. Během letu se mnohdy budete kochat krajinou, pozadím a věcmi kolem vás, dokonce se podíváte i do vesmíru, holt fantazii se meze nekladou.
Ocenil jsem i povedený editor, což přispívá možné vzniku komunity a dalších levelů, těch od autora je velmi slušných 50. Ovšem s grafikou a docela solidní simulací gravitace a dalších fyzikálních zákonů je hra poměrně hardware žravá, takže pozor. Odkaz na stažení necháváme na oficiální stránky hry, jelikož se jedná o akci „Plaťte, co chcete“. Tedy hru si můžete zdarma stáhnout a poslat autorovi nějaký ten peníz, pokud chcete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 27.12.16 v 22:11

Pěkná hra.


galerie

Flying Sheeps Flying Sheeps Flying Sheeps

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce