recenze

FLaiL

FLaiL

Vynikající arkáda hýřící nápady, spoustou zajímavých levelů a slušným zpracováním. Pohodlně se usaďte, budete potřebovat bleskovou reakci, rychlé prsty a správné uvažování. Neváhejte!
Milovníci nejrůznějších arkádových gamesek jistě zbystří, když vyjmenuji tituly, které má na svědomí autor naší dnešní plošinovky - >An Untitled Story nebo Jumper!
. Matt Thorson z Helix Games Inc. opět prokázal, že ví, co hráči chtějí. Invenci, hratelnost a příjemné zpracování.

Do svých rukou dostáváte drobného panáčka, jenž musí plnit rozličné úkoly – hlavní je dostat se z místa A do místa B v co nejlepším čase. Docílit toho můžete klasickými skoky (tentokrát ve skutečně vysokém provedení), ale také schopností se od určitého místa odrazit a kousek letět. Tu však bez potřebného power-upu využijete jen jednou za sebou. Nástrahy číhají na každém rohu, často budete muset přemýšlet, jak správně postupovat a jaké triky využít. Mezi jednotlivými levely z celkové osmdesátky vypečených kousků můžete postupně přeskakovat - pokud splníte určitý cíl, odemkne se vám další série v různém grafickém kabátku. Vysokou propracovanost dokládá editor levelů, statistiky a možnost hry pro více hráčů. Jednoobrazovkové úrovně jsou plné nápadů, pohrajete si tak kupříkladu i s gravitací. Hratelnost je skutečně na výši. Naopak zpracování bohužel nikterak neoslní, je spíše jednoduché a k absolutoriu by zasluhovalo další práci. Třeba pozadí působí poměrně stroze, ani hudba ovace nesklidí. Přesto skvělému prožitku nebrání a vy si tak můžete dosytosti užívat libovou hopsací zábavu. FlaiL rozhodně vyzkoušejte - stojí to za to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

FLaiL FLaiL FLaiL