recenze

Fish Dish

Fish Dish

Umíte si představit, jak žijí v oceánu malé rybičky? Pokud ne, tak neváhejte a stahujte, neboť budete mít možnost se do nich převtělit!
Oceánské hlubiny vždy byly, jsou a pořád budou tajuplné a nebezpečné pro všechny tvory. Jediný zákon, který tam platí je: „Silnější vítězí a má právo se najíst“, jaké má tedy práva malinký losos? Asi žádné, nejspíše se narodil jen jako kořist. Právě dnes to můžete změnit. Každý z vás může zachránit ubohého růžového lososa, který dostal jméno Fish Dish.

Tak a teď se můžeme pustit do samého popisování hry. Začátkem bych vám v rychlosti vysvětlil o co vlastně jde. Vše je o tom aby se malý losos dostatečně najedl. Tím myslím, že budete jezdit po obrazovce s rybkou, kterou bych přirovnal hlavičce špendlíku. Váš úkol je vyhýbat se větším rybám než jste vy a sníst ryby, které jsou naopak menší než vy. Nemyslete si že je to tak jednoduché. Také se tu čas od času objeví potvory, které nesežerete nikdy. Například žralok, mořská hvězdice, škeble, která leží na oceánském dně a ještě jedna odporná žlutá ryba. Pokud vás nějaká z těchto potvor strefí nebo sežere (samozřejmě teď myslím všechny větší ryby než vy), tak uvidíte pěknou animaci, která spočívá v tom, že se vám z ploutví udělají křidélka a už si to míříte do nebe.

Začátek bude pro vás dost krutý, protože budete moci spořádat jen jeden druh ryb - malé sardinky, ale časem budete pán vodstva. Hra je rozdělena na mise. Po dokončení jedné mise o kousek vyrostete a do oceánu přibude další rybí druh. Celkově se můžete zvětšit sedmkrát.

Nyní je pravý čas povědět si něco o grafice a zvuku. Posouzení grafiky u této hry je jiné než u ostatních, to je zapříčiněno výrobou hry ve FLASHy, když v něm člověk umí, nedá se na grafice téměř nic zkazit, ale právě naopak. Tudíž grafika – je vynikající. Hra čítá sice jen pár barev, ale stačí to. Zvuků sebou hra moc nepobrala, tak se musíme spokojit pouze s dvěma efekty (první zaslechneme když něco sežereme a druhý když sežere něco nás). Je velká škoda, že programátor nevložil do hry nějakou hudbu. Tedy v menu je, ale v samotné hře už ne.

Co říci závěrem, snad jen stahujte, pokud máte alespoň trochu rádi lososa. Fish Dish je opravdu originální kousek a my můžeme jen doufat, že se na našem webu objeví ještě několik podobných her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

teruska.v | 10.03.03 v 07:10

Jo todle je fakt skvela hra a vrele doporucuji, co jen chci dodat je ze na ostatnich games serverech uz o teto hre davno informovali.:)
Jinac to chce se u te hry nenervovat a zachovat klidecej - jen takto budete uspesni.


galerie