recenze

FIRE ANT

FIRE ANT

Malý, ale velmi odvážný mravenec si dokáže uhájit své místo na slunci. Vydává se totiž úplně sám na nebezpečné dobrodružství, kde hodlá obelstít zlé škorpiony a vyhnat je ze svého mraveniště jednou provždy. Dokáže se šikovně plížit temnými chodbami tunelů a přitom ještě rozluštit všechny hlavolamy?
Nejprve se trochu seznámíme s prostředím mraveniště, kde se celý příběh odehrává. Našemu zraku jistě neuniknou fialová políčka, jež se liší od ostatních cihliček. Právě tato políčka nám poslouží k dalšímu postupu do nové oblasti.

Jistou kombinací fialových čtverečků spustíme řetězovou reakci, jež nám otevřou zapovězené dveře. Pokud bychom si snad mysleli, že jednoduše použijeme klíče, které jsme našli po cestě, jsme na omylu. Musíme především využívat zmiňovaná políčka.

Aby naše situace nebyla tak snadná, potřebujeme se vyhýbat velmi jedovatým škorpionům, kteří hlídají každý únikový východ. Pokud mravence otráví, přijde o jeden ze čtyř drahocenných životů. Možná se nejprve trochu potrápíme se samotným mravenečkem, jehož pohybové schopnosti jsou poněkud omezené. Aby brzy neskončil pod kytičkami, musí se před lstivými útočníky schovat úplně celý, aniž by mu čouhala některá z tenkých nožiček.

Dětem se Fire Ant jistě zalíbí. Nejen, že se pokochají celkem zdařilou grafikou, ale též si vyzkouší luštění hádanek, kterými se hra jen hemží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.10.16 v 18:35

mraveneček nebo spíše mravenec tak za toho už jsem kdisy hrála jednu hru ale ne takovouto vypadá to podobně jako pacman

vera | 22.01.14 v 22:45

2000


galerie

FIRE ANT FIRE ANT FIRE ANT