recenze

FiNCK

FiNCK

Poházejte kolem sebe pár beden a přeskákejte tak nebezpečnou cestu až ke dveřím, které vedou do další lokace. Inu, tak jednoduché to zase nebude, ale není od toho příliš daleko. Slušná 2D plošinovka.
Jak se v tomto tajemném světě dokážete vypořádat s nástrahami?

Tak jak se to tedy hraje v praxi? Ovládáte slečinku s velkou silou, neboť umí zvedat bedny a bomby a házet s nimi do dálky. A proč? Okolní prostředí je poněkud nepřizpůsobené k jednoduchému průchodu, a tak se žádná procházka nekoná. Překonávat skokem musíte jámy, včasným házením bomb rozbíjet stěny a také dávat pozor na ostré ostny a nepřátele. Na vaší straně však stojí ptáčci. S nimi lze skákat výše, či dokonce vylétnou až na strop. Jsou to jedni z mála, kterých se nemusíte bát. Světů není příliš, nicméně jsou vcelku rozlehlé. Hra se ukládá automaticky po projití dveřmi.

Titul je hodně zaměřen na objevování. Je tu spousta dveří, klíčů, ke kterým není snadné se dostat, respektive jsem neměl žádný nápad. Podobně to platí také o mincích. V každém světě víte, kolik oněch mincí se tu vyskytuje. Ale najít je a dostat se k nim? To zkrátka není pro každého. Přesto je tu jistá možnost, neboť mezi lokacemi se občas vrátíte již na známé místo. I když nejste tento typ hráče, který je ochoten se honit za každou skrytou „hloupůstkou“, můžete si hru projít. Klasická cesta je tu vždycky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

FiNCK FiNCK FiNCK

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce