recenze

Endless Forms Most Beautiful

Endless Forms Most Beautiful

Čas vrátit se do minulosti, kdy arkádovité hry vládly světu a vy s jednou páčkou a několika tlačítky ubíjeli jednu hodinu za druhou. Pojďme se ponořit to chytlavého retra.
Endless Forms Most Beautiful je teda hrou, která umí překvapit. Sbírejte různé předměty, které mají občas i zajímavé popisky, a hlavně se snažte přežít všechny nepřátele kolem vás. Hraje se pouze na jedné obrazovce, ta se sice mění, co se týče barev, nepřátel, pastí a trošku designem, ale ne moc. Vy se s hrdinou pohybujete po patrech, která jsou propojena, takže pohybem vlevo se dostanete o patro níže a naopak výše. To stejné platí o vyběhnutí z obrazovky v horním patře, to se pak dostanete zcela dolů.

Samotní nepřátelé se postupně mění a vylepšují. Kromě toho, že vypadají zcela jinak, mají i různé schopnosti, například střílet nebo zrychlují svůj pohyb. To dává hře skvělou dávku dynamiky a nutnosti se přizpůsobit. Rozhodně nadchl multiplayer, v něm můžete s kamarádem spolupracovat nebo hrát na body proti sobě. Naprosto skvělá retro-graficky ztvárněná hra, jednoduše se hraje, baví a prokazuje, že v jednoduchosti stále může být síla.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:43

:-)


galerie

Endless Forms Most Beautiful Endless Forms Most Beautiful Endless Forms Most Beautiful Endless Forms Most Beautiful

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce