recenze

Eggs

Eggs

Zkuste vynést vajíčko z jedné ošatky přes velké množství dalších až k cíli! Myslíte, že je to snadné? Zbude vám vůbec nějaké vajíčko z původně plného plata?
Otázka, kdy lze tolerovat opakující se námět her, má jasnou odpověď. Pokud toto opakování nezničí hratelnost, pokud tedy taková hra má stále svou přitažlivost a „drží“ si hráče pěkně u sebe. Myslím, že hra Eggs rozhodně výzvu, aby se v hraní pokračovalo až do co nejlepšího výkonu, obsahuje. Princip hry vám ihned ozřejmím.

Vaším úkolem je dostat vajíčko z nejnižší ošatky až někam do nebeských výšin. Toho docílíte tím, že ono vajíčko vystřelíte na další ošatku, z té na další a tak dále. Některé ošatky se však pohybují, což znamená komplikaci a právě tohle je ta výzva, která vás nutí hrát dál. Jenže pokud byste měli k dispozici jen jedno vajíčko, byla by hra hodně těžká a zřejmě by nikoho nebavila. Toho si autoři byli dobře vědomi, takže nám dali do základu hned celé platíčko vajec. Ani to však nezajišťuje, že se dostanete ve svém snažení vysoko. Pokud prostě nemáte dobrý odhad, nebudete to mít v téhle hře jednoduché. Klidně se vám může stát, že ztratíte tři, čtyři vajíčka na jednu ošatku. Vše chce ale trénink, takže po krátkém procvičení se budete stávat zdatnějšími a zdatnějšími a velmi brzy se už začnete dostávat do výšek, o kterých jste v prvních okamžicích hraních ani nesnili. :-)

Pokud budete hrát Eggs, patrně do ní budete vtaženi a veškeré soustředění se bude koncentrovat na to, aby se vám dobře povedlo nasměrovat svůj vrh, nicméně to neznamená, že by v Eggs nemohly být použity nějaké grafické efekty. Přece jenom si myslím, že by flashové hře slušel o něco lepší háv, než jaký nám nabízejí autoři Eggs. Totéž platí i o zvukovém doprovodu, který, kromě dvou zvuků - při použití nového vejce a při odpalu, je veskrze žádný, což celkem zamrzí. Při hraní Eggs bych docela i uvítal nějakou podkreslující melodii, která by určitě nebyla na škodu.

Celková hratelnost hry Eggs je ovšem velmi dobrá, řekl bych až vynikající. Nejde o hru, kterou byste měli zabíjet dlouhé večery nebo víkendy, ale když zrovna nebudete mít co dělat, Eggs vás nudy okamžitě zbaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce