recenze

Dynamite Contest

Dynamite Contest

Vžijte se to role akčního hrdiny, který se vydává do nebezpečné mise. Jeho úkol není vůbec snadný, jelikož je nucen odpálit veškeré modré kvádry, jež slouží jako zdroje energie nepřátelským oddílům. Ty jsou navíc po zuby ozbrojené a neproklouzne jim ani živáček. Dokážete se nepozorovaně proplížit okolím a kromě sledovaného cíle s sebou vzít díky dynamitu i nelítostné strážce?
Čeká vás plno práce, a tak je nutné nasadit to nejrychlejší tempo. Časový limit vám totiž neúprosně odpočítává vyměřený čas, který není právě nejdelší. Na odstranění modrého kvádru si nesete dynamit, jenž odpálíte při nejbližší příležitosti. Nezapomeňte do okruhu destrukce započítat i všudypřítomné strážné. Pakliže se jich nezbavíte, nesmíte opustit prostor větrací šachtou a počkáte si tak akorát na vypršení limitu. Naštěstí se při neúspěchu nemusíte vracet do prvního levelu, ale začínáte u neúspěšné mise.
Grafika je sice poněkud slabší, ale zase si plně vychutnáte pocit napínavé atmosféry, kdy se tajně plížíte z rohu do rohu a vyhledáváte nejvhodnější umístění dynamitu tak, aby napáchal co největší škody. Díky časovému omezení také potřebujete rychle vymyslet co nejefektivnější řešení, jak splnit úkol a nebýt dopaden.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 29.12.16 v 23:21

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.09.16 v 18:49

nevypadá to moc zábavně


galerie

Dynamite Contest Dynamite Contest Dynamite Contest