recenze

Dumbo's Adventure

Dumbo's Adventure

Pokud „vlastníte“ dítě předškolního věku, určitě zbystřete své zraky! Dumbo's Adventure je typickým zástupcem „inteligentních“ her, které slušně pobaví na dlouhou dobu. Pomůžete zoufalému Dumbovi zachránit jeho unesené kamarády?
Před dávnými časy, v jedné mírumilovné krajině, si žil svůj poklidný život náš malý hrdina Dumbo (neplést se stejnojmenným slonem), který je hlavním představitelem dnešní hry. Jednoho dne však Dumbův milovaný domov navštívili nevítaní hosté, kteří mu unesli nejbližší přátele a uvěznili je do železných krabic. Pomůžete mu je osvobodit?

Dumbo's Adventure je klasickou plošinovkou, jejíž největší předností je 3D zpracování, které hře dodává zcela nový rozměr. Dumbo je obyčejný panáček, který umí na první pohled pouze skákat a sbírat krabice. Jeho skrytý potenciál je však mnohem větší; v každém ze čtyř levelů má náš hlavní hrdina nějakou skrytou speciální schopnost (rychlý běh, plavání atp.), jejíž funkci vyvoláte klávesou Enter.

Největším nedostatkem samotné hry je především její obtížnost. Místy bývá skákání po jednotlivých plošinkách opravdu těžké, a i když vám napomáhá Dumbův stín, mnohdy se nevyhnete pádu, který vás automaticky teleportuje na start. Technické zpracování je celkem průměrné; grafice vévodí 3D zpracování, jenž však mohlo být rozhodně o něco detailnější. Zvuky jsou pak celkem průměrné. Dumbo's Adventure je titul určený zejména pro dětské publikum a to ho nepochybně přivítá s nadšením…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Dumbo's Adventure Dumbo's Adventure Dumbo's Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce