recenze

Duck Dash

Duck Dash

Chudák malý kačírek. Zůstal totiž kdesi v bludišti, ze kterého se nedá jen tak vyjít. Pokud ovšem dokáže zachovat chladnou hlavu a vyvarovat se všudypřítomnému nebezpečí, mohl by přežít déle, než se na první pohled může zdát.
To už samozřejmě závisí na vás, jak to všechno dopadne. Ale nechat takové roztomilé zvířátko někde nechráněné, to není moc pěkné…

A tak se tedy dostáváme až k samotné podstatě hry, v níž musíte se svým kačerem různě pobíhat a snažit se sesbírat všechna vajíčka roztroušená mezi pavučinami se zastavujícím účinkem a zle dotírajícími žábami, duchy a jinými neřády, co vás mohou připravit o život. Aby to nebylo zas až tak jednoduché, je omezena vaše možnost pohybu. Na každé políčko hrací plochy smíte vstoupit jen jednou, a tak se nepromyšlený tah může zle vymstít. Pokud byste se přece jenom dostali do větších nesnází, vždycky se dá posunovat celým řádkem, na kterém stojíte, horizontálně i vertikálně.

Grafikou se vracíme zpět, ale myslím, že to není vůbec na škodu. Hra má v sobě takový nádech a jakési kouzlo, jež vás dokáže připoutat k monitorům.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Bajzik1 | 25.10.07 v 08:48

Levy nebo pravy CTRL pro spusteni nove hry. Pokud o same tak snad jen duck-dash.exe :)

Zebra00002 | 25.10.07 v 08:17

Lidi porad te mi jak tu hru zapnout prosím


galerie

Duck Dash Duck Dash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce