recenze

Drunken Rabbit

Drunken Rabbit

Když zajíc hopká do lesa, řekli byste, že si jde pro láhev Bechera? Já ne, ale to nechme stranou - důležitější je, že v této klasické hopsačce s neotřelým zpracováním a přístupem nebudete dělat nic jiného.
Programátorsko-grafické duo Bukovjan 'n' Bukovjan si pro známou soutěž Becherovka Game přichystalo tento kousek - jde vlastně o klasickou hopsačku s poněkud netradičním ovládáním. Vše, co budete potřebovat je myš, kterou určujete směr skoku vašeho králíčka. Cílem jeho i vaším jsou láhve bechera, válící se po několika levelech jako z náklaďáku vysypané. Po sebrání se vám připíše několik bodů, které zde fungují jako vaše životy. I přes padání do medvědích pastí nemůžete umřít; pouze ztrácíte body, které vám pak na konci budou chybět, abyste mohli zazářit na prvním místě online tabulky.

Graficky se jedná o jednoduchý, přesto příjemný kousek, který potěší i mladší herní obecenstvo. Co nepotěší jsou zvuky, které ani nedostanou šanci rozehrát velkolepý orchestr. Hra mlčí jako zabitá. Ale přesto, příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Drunken Rabbit Drunken Rabbit Drunken Rabbit

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce