recenze

Dream Land

Dream Land

Manželka kuchtí oběd a miluje svého manžela, dcerka si venku hraje a miluje svého otce a otec jde vyzvednout dárek pro svou manželku, kterou miluje. Jaký to přeslazený úvod dnešní hry. Kde je nějaké to zlo? Já chci zlo. Naštěstí po první úrovni se všechno změní a vy budete muset skákáním a ničením nepřátel zachránit své blízké.
První úroveň slouží jako tutorial, a tak ho musíte přetrpět. Pak už je tu plošinovka klasického stylu.

Ovládáte figurku jménem Elisan, Ten žije se svou rodinou poklidně a šťastně. Avšak zlý lord jednoho dne všechno změní a náš hrdina musí místo temnoty opět nastolit harmonii, lásku, světový mír a tak všelijak podobně…
Jde se na to. Hopsejte po mráčcích a bednách, abyste našli potřebné věci či cestičku dále. Ale na cestě vás potkají temní nepřátelé, kteří vás pronásledují. Tyto příšerky zničte „silou mraku“. Nicméně tuto sílu máte omezenou, tak zbytečně neplýtvejte. Doplnění těchto „nábojů“ najdete ve zničitelných krabicích. Některé krabice jdou zničit, jiné zase posunete kousek dál, abyste mohli vyskočit na další plošinku.
Dávejte velký pozor při všem tom hopsání kolem, neboť stačí jediný špatný krok, pád, zásah a opakujete úroveň. Naštěstí se hra automaticky ukládá, a tak vždycky klikněte na položku Load a sledujte, kde se objevíte.

Je to normální plošinovka, která ovšem oplývá hratelností a atmosférou. Což poznáte především na úvodní expozici a následném protikladu. Jelikož tu konec hry může být způsoben velice jednoduše, je tempo hry poněkud vláčnější, abyste mohli dobře reagovat na blížící se nebezpečí a rozmyslet si další krok a skok.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

PavelH

PavelH | 02.05.20 v 14:05

Zajímavá hra.

frodopipin

frodopipin | 20.02.16 v 07:41

Těžká hra


galerie

Dream Land Dream Land Dream Land Dream Land Dream Land

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce