recenze

Dr. Doc

Dr. Doc

Pomozte sympatickému vědci zachránit neméně sympatická stvoření. O záludné překážky ovšem nebude nouze! Úkol jako stvořený pro vytrvalé hráče. Troufáte si něj? Pak tato horká novinka od společnosti Fallen Angel Industries čeká jen a pouze na vás!
Společnost Fallen Angel Industries nemá myslím smysl nějak zvlášť představovat. Ať už jsme v minulosti měli skutečně možnost okusit jakoukoliv jejich hru, pokaždé byla kvalita zaručena. Tým ostatně své kvality projevil i v různých soutěžích a pro jednu takovou byl určený právě i dnešní Dr. Doc.

Autoři přiznali, že následující gamesku stihli odevzdat skoro až na poslední chvíli v posledním možném termínu. Je tedy už nyní nad slunce jasné, že ne úplně vše stihli do hry implementovat. Těchto chybějících a nedodělaných věcí je ale tentokrát trochu více. Trnem v oku pro některé hráče bude možná celkem strohé menu, kde snad kromě několika odkazů nenaleznete vůbec nic. Navíc se v něm dočkáte zkomoleniny názvu gamesky. Zpočátku také budete mít k dispozici pouze 12 levelů. Zbytek se vám zpřístupní v průběhu hraní. Počítat budete muset rovněž s absencí hudební složky. Jak bývá navíc u týmu Faind v poslední době tradicí, herní okno je opravdu titěrné a budete se muset mít opravdu na pozoru, abyste nepřehlédli nějaký detail. Pojďme si ale nyní konečně říci pár slůvek k samotné náplni. Ocitáte se v kůži jednoho sympatického vědce, nacházejícího se na velmi pozoruhodném místě. Kolem vás jsou totiž opravdu podivná individua, která vás ohrožují na životě. Původně se ovšem jednalo o velmi mírumilovné tvory, kteří se ovšem vlivem jisté látky zmutovali do všemožných oblud. Váš úkol je velmi jednoduchý. Musíte sbírat ovoce a s pomocí automatu z něj sestavovat různě barevné elixíry, jež musíte použít na nestvůru, většinou se krčící někde v rohu místnosti.

Nic ovšem nebude tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Kolem vás se nachází obrovská spousta překážek a záludností. V cestě vám stojí bodláky, ohrožují vás již zmíněné kreatury nebo vás prostě tlačí čas. Je potřeba tedy využít vaší šikovnosti pro splnění jednotlivých misí. Každé zaváhání vás tedy bude stát jeden z pěti životů, které dostanete zpočátku k dispozici. Klesne-li jejich hodnota na nulu, pak automaticky končíte. Protože hra navíc nejde v průběhu ukládat, o to více to zabolí. Obtížnost se s každou splněnou misí samozřejmě zvyšuje. Závěrem bych řekl asi jen, že nebýt několika chybiček a nedodělávek, jednalo by se o velmi vydařený počin. Takhle je to spíše lepší průměr.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

NADĚJE

NADĚJE | 01.02.15 v 23:24

Vědec ten mnohé dobře zná, jde mu vše od ruky když do práce se dá :)


galerie

Dr. Doc Dr. Doc Dr. Doc Dr. Doc Dr. Doc