recenze

Donkey Kong Remake 2010

Donkey Kong Remake 2010

Starý známý Donkey Kong unesl princeznu a myslí si, že výška a velikost je všechno. Ale malý Mario se mu pokusí dokázat opak, tedy že i s malým instalatérem se dá hrát velká záchranná akce princezny. Dokážete se vyhnout všem nástrahám a dosáhnout na vaši vyvolenou?
Zase jednou trochu old schoolový titul, se kterým se vrátíme zpátky v čase, do doby, kdy hry byly o něco jednodušší a z pixelové grafiky nás bolely oči :-).

Možná proto, že toto remake z roku 2010, tak hra není ani jednoduchá a ani „škaredě“ nakreslená. Ale o co tedy jde? Ovládáte panáčka, který jakoby Mariovi z oka vypadl, jenž se snaží dostat ke své princezně. Ta je ovšem unesena zlým Donkey Kongem a to, že ji nechce vrátit, demonstruje například válením sudů přímo na vás. Překážky jsou však mnohem rozmanitější. Jsou tu všelijaké ohníčky, plošinky, propasti, výtahy a další legrácky, které vás připraví o život. Dostat se k opičákovi a postoupit do dalšího kola není zkrátka vůbec snadné.

Hra není úplně bez chybky. Například při přeskakování se vám snadno stane, že skočíte vedle. Odhadovat vzdálenosti a překonávání nástrah, pokud jste v levelu poprvé, může být frustrující. Přesto byste si tuto předělávku měli zkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

PavelH

PavelH | 02.05.20 v 14:04

Antivir mi hlásí že je v ní virus nebo malware


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce