recenze

Donkey Kong Junior XP

Donkey Kong Junior XP

Zavzpomínejte si na jednu z nejlepších her minulosti. Na hru, která se dočkala snad stovek remaků a přesto je pořád hratelná a pořád neztratila svoje kouzlo. Přinášíme vám (téměř) nachlup stejnou gamesku, jakou jste hráli snad před dvaceti lety.
Když jsem tuhle hru zapnul, skoro se mi do očí tloukly slzy. Sám si pamatuji, jak jsem tuhle hru hrál na mém starém Atari XL. A řeknu vám, že jsem u téhle gamesky neproseděl málo času. Tenhle titul jsem hrával pořád. Byl neskutečně zábavný, a to se v té době doopravdy nepovedlo kdekomu. Nejzajímavější byl herní systém, ale za řeč stál i systém nepřátel. Ti mimochodem dokázali chvílema pěkně zavařit.

Ve hře máte vysvobodit vašeho tátu Donkey Konga. Vy, jako jeho syn, tedy Donkey Kong Junior, musíte překonat mnoho překážek, abyste to dokázali. Jak sem už psal, hra se dokonce nachlup podobá originálnímu bratříčkovi od Nintenda. Grafika je zastaralá, ale já ji přijal jako pěkný nástroj na zavzpomínání. Úrovně jsou stejné jako tehdy. Je něco lepšího, než vrátit se ke starým klasikám? A když si tu klasiku můžete zahrát na dnešních počítačích? Vynikající herní zážitek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Donkey Kong Junior XP Donkey Kong Junior XP