recenze

Donkey Kong Jr. (Boolean Games)

Donkey Kong Jr. (Boolean Games)

Remake druhého dílu populární osmibitové hry s Donkey Kongem. Instalatér Mario zavřel Donkey Konga do obrovské klece a vy v roli opičího synáčka musíte taťku z klece vysvobodit, to však nebude snadné. Do cesty se vám budou plést Mariovy příšerky a ještě musíte někde sebrat klíč od klece. Tak hodně štěstí.
V roce 1981 spatřila světlo světa arkádová hra od společnosti Nintendo známá jako Donkey Kong, v ní vystupoval jako hlavní hrdina instalatér Mario, který měl za úkol vyšplhat po plošinách až nahoru k přerostlé opici, která mu unesla jeho milou. Opice Mariovi do cesty házela sudy a on je musel po své cestě vzhůru přeskakovat, jinak by ho sud porazil a Mario by přišel o jeden ze svých životů.
Rok na to vyšlo pokračování této hry s názvem Donkey Kong Jr. Mario se v ní mstí za to, co mu Donkey Kong provedl v prvním díle a proto opici Donkey Konga zavřel do klece. Malý opičí synek, Donkey Kong Jr. má za úkol vyšplhat po liánách a osvobodit svého otce, po cestě však musí sebrat klíč od klece a přitom si musí dávat pozor, aby se nesrazil s některým z pomocníků instalatéra Maria. Tito rychlí pomocíci totiž také šplhají po liánách. Jsou to takové příšerky, které mají obrovské zuby a pletou se vám do cesty.
Mnou zde dnes představovaná stejnojmenná hra je remakem původní hry a je určena pro operační systém Windows, proto neváhejte a zkuste si ji stáhnout. Povede se vám dostat otce z klece? Bude to jen na vás. Držíme vám však palce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Donkey Kong Jr. (Boolean Games) Donkey Kong Jr. (Boolean Games)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce