recenze

Dokarun

Dokarun

Tak v dnešní vesele barevné japonské arkádové gamesce se se svým hlavním hrdinou docela naběháte. Buď budete honit kuřata v bludišti nebo v témže bludišti budete prchat před jinými bytostmi. Potěší jak příjemné zpracování, tak dva herní módy. Tak hodně zábavy!
V japonsku vznikla nejedna dobrá herní pecka. V podstatě stačí vyjmenovat pár legendárních výrobců jako Hudson Soft, Konami, Capcom či Taito a každý milovník her kývne, že souhlasí, neboť se mu vybaví řada her od těchto tvůrců, které mu utkvěly v paměti.

Autorem mnou zde představované hry Dokarun je Yamada No Ana Project, kteří stojí i za dalšími známými hrami jako např. Building Panic, Blockas 1 a 2, Construction Destroyer či Tpinball. A opět ve hře Dokarun použili staré známé postavičky ze svých ostatních her, takže pokud jste některou z výše uvedených gamesek hráli, prostředí a lidé ve hře vám nebudou neznámí.

A o co že jde? Na výběr zde máte dva herní módy. V tom prvním je vaším úkolem, chytit všechna čtyři kuřata, která běhají v jakémsi bludišti (a vy s nimi). Jenže to není tak jednoduché, kuřata před vámi utíkají a po bludišti pobíhají i vaši nepřátelé. Ale lze zde nalézt i bonusy vypadávající z jedné kladné bytosti, která také pobíhá po bludišti.

V druhém módu je to velmi podobné, jen s tím rozdílem, že nechytáte kuřata, nahání vás již zmínění nepřátelé a vaším úkolem je vydržet běhat v bludišti, co nejdéle.

Co se týče zpracování, jedná se o hru s příjemnou, barevnou grafikou. Potěší i možnost vybrat si hlavního hrdinu a zmínil bych také zajímavý hudební doprovod. Prostě a jednoduše, máte-li rádi veselé arkádové hry, je gameska Dokarun pro vás jako stvořená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.07.17 v 07:21

tak tuhle hru jsem naposledy hrála před několika lety hodně mě to bavilo

zuzik | 04.12.11 v 15:16

ahoj, dokarun pusím nomrálně, ale když běžím s tou postavičkou doprava, je otočená doleva a běží pozadu, a to samé dělají i kuřata a čerti. Prosím pomoc

MUDr. Mstibor Háborů | 12.05.09 v 00:18

A my tu máme věštit, proč to nejde, když tu chybu sem neráčíš opsat? Asi nemáš v pořádku DirectX. Tahej: http://www.edownload.cz/sw/directx-9-0c-10/

Syny | 10.05.09 v 11:28

Cau, nevite nekdo proc mi hra nejede mam normal W XP, grafku ATI HD 2600 Pro, po zapnuti mi naskoci tabulka s nakyma znakama a pise se neco o DirectDraw, co s tim?


galerie

Dokarun Dokarun Dokarun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce