recenze

Dizzy in Wonderland

Dizzy in Wonderland

Právě dnes vám přinášíme zatím poslední přírůstek, do velké rodiny her s vděčnou tématikou Dizzy. Oproti předchůdci je zde vidět jistý posun k lepšímu, což se nejen velmi pěkně podepisuje na celkové hratelnosti, ale i na zpracování.
Včerejší Dizzy: The Next Generation bohužel nebyl nějak zázračným počinem. Svoji reputaci si ale autoři z týmu Bubblefox Productions napravují právě dnes, protože Dizzy in Wonderland přináší příjemné zpestření, a to po všech směrech.

Základ je ale opět příběh. Ten se opět točí okolo Dizzyho (jaké překvapení ;)) a jeho sympatické slečny Daisy. Nějakým záhadným způsobem se přenesli do jiné dimenze a na vás bude dát všechno do pořádku. To ale opět nebude nějaká procházka růžovou zahradou, protože tentokrát se vrací známé logické rébusy a bude záležet hlavně na vašem intelektu, jak si se vším poradíte. Zapomínat ale nesmíte ani na soupeře. Ti zde sice nebudou představovat nějakou opravdu smrtelnou hrozbu, ale stačí jen letmý dotyk o ně a nemilosrdně se vám ubere kus vaší energie. Tu si lze samozřejmě postupně doplnit, ale i tak buďte co nejvíce obezřetní.

Tím největším přínosem je ale jednoznačně grafická stránka. Hra sice opět běží v malém okně, ale oproti předchůdcům je zde vizuální složka skutečně mnohem detailnější. Hratelnost je opět velmi slušná. Zatím poslední díl se tedy rozhodně povedl a rozhodně jej doporučujeme. Na další si sice budeme muset nějaký ten týden ještě počkat, ale zatím poslední hratelná verze ukázala, že se máme nač těšit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

artman | 07.07.06 v 14:25

jj, ale grafika pak neni tak ostra, je to proste porad rozmazane :( jisty pokrok ale zde je, a to je dobre...

alik | 27.06.06 v 20:54

Zkuste F4 a běží to fullscreen je to v help


galerie

Dizzy in Wonderland Dizzy in Wonderland Dizzy in Wonderland Dizzy in Wonderland Dizzy in Wonderland