recenze

Digger XP

Digger XP

Vžijte se do role podzemních rypadel a vysbírejte všechny diamanty, které jsou po herních obrazovkách poházené. Přitom se ovšem nesmíte nechat zamáčknout padajícím předmětem, kterých je podzemí plné a ani se nesmíte nechat chytit některou z pobíhajících příšerek. Tento zábavný remake kultovní hry z osmdesátých let už na vás čeká.
Klasická legendární osmibitová arkádová hra s názvem Digger se dočkala konverzí snad na všechny platformy od Atari a Amigy se přes C64 dostala až na Nes a další systémy. S nástupem PC se pak začaly objevovat její remaky pro PC. Jeden z nich vám zde nyní představujeme, jmenuje se stejně jako původní hra - Digger (tedy až na ten přívlastek XP) a věrně svého prapředka kopíruje.
Hra je primárně určena dvěma hráčům, kteří mají za úkol svými živými "rypadly" vysbírat všechny diamanty v podzemí, v němž se hra odehrává - a přitom se nenechat chytit některou z příšerek, které se po levelech pohybují. Ani se nesmíte nenechat zamáčknout některým z padajících předmětů, ať jde o pytel s penězi či veliký kámen.
Hra je poměrně zábavná, už proto, že je rychlá a v jednotlivých levelech se příliš dlouho nezdržíte a jde-li vše podle plánu, proskakujete jeden levelu za druhým.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.02.17 v 17:35

hry tohoto tipu mě kdysi hodně bavili strávila jsem u toho hodiny

Jirka | 28.10.09 v 18:13

Nechápu proč je to tu uvedeno, samozřejmě že to lze.


galerie

Digger XP Digger XP Digger XP Digger XP

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce