recenze

Demons Doomsday

Demons Doomsday

Skákaček je hafo. Zvláště pak průměrných. Nicméně toto není případ dnešní hry. Je graficky na výši, obstojně obtížná, motivační a hlavně – chytlavě hratelná! MyPlayCity.com začínají být mé žhavé želízko ve freeware ohni. A právem.
Lahůdková, temná plošinovka s temným hrdinou ne nepodobnému posmrtnému Indianu Jonesovi s bičíkem. V jedné větě je obsaženo vše kromě detailní deskripce herních atributů. Takže pojďme na ty základní:

Tak za prvé – hra je to setsakramentsky přitažlivá po grafické stránce. Někdo může namítnout, že viděl už mnohem-mnohem-mnohem hezčí kousky a navíc s vícero objekty na screenu, ale já – věrný své Amigácké představě „co je to kvalitní 2D grafika“ si za svým výrokem stojím.

Za druhé – hratelnost. Překousneme-li drobného broučka v podobě nadprůměrných hardwarových nároků u 2D arkád nevídaných, jenž u Demons Doomsday tu a tam mírně zpomalují herní dění (na méně silných strojích), pak vězte, že budete spokojeni. Chvílemi snadná relaxace, chvílemi obtížnost na hranici snesitelnosti a na závěr při dokonání dalšího levelu herní orgasmus.

Za třetí – něco mi tu chybí. Ale nevím co. A to je můj problém. Pomůžete mi ten problém vyřešit? Zahrajete si dnešní hru až do morku kostí a potvrďte či vyvraťte mi moje podvědomé podezření. Budu vám vděčen… :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

satine | 07.02.07 v 23:02

Hynek Žalčík je nejlepší na světě.


galerie

Demons Doomsday Demons Doomsday Demons Doomsday Demons Doomsday Demons Doomsday

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce