recenze

Delta Dizzy

Delta Dizzy

Jak jsme slíbili, tak činíme. Právě dnes vám přinášíme pokračování titulu Dizzy Stars, kterým tým Bubblefox Productions dal vzniknout nové sérii zajímavých remaků. Ty si vzaly za vzor jednu z legend a následující přírůstek vás přesvědčí o tom, že kvalita stoupá.
Dizzy Stars, nedávno recenzovaný původní díl, si i přes svou pozici outsidera, vedl vcelku slušně. Poprvé v něm Bubblefox Productions předvedl, co umí, a příznivcům dal jasně najevo, jaké má s tímto sympatickým hrdinou úmysly.

Ty nejsou o nic menší, než vytvořit několik her se stejným motivem, které by jednoduše zaujaly. Dneska tu máme jejich druhý Delta Dizzy a musím říci, že si se svým předchůdcem může prakticky podat ruce. Ať už se jedná o přednosti nebo nedostatky, všechno je zde opět ve stejném provedení s jediným rozdílem, a to, že nebudete muset sbírat hvězdičky, nýbrž mince, které vaše přítelkyně Causy poztrácela po cestě do obchodu. Musíte je do posledního kousku posbírat a předat své kamarádce. Nebude to ale opět nic jednoduchého, protože po cestě vám stojí několik nepříjemných překážek, jimž se musíte chtě nechtě vyhnout, nechcete-li zbytečně přicházet o energii.

Jinak hra opět běží v malém okně, můžete v případě zájmu si přepnout do fullscreenu, ale znovu počítejte s tím, že dojde k celkovému zhoršení vizuální stránky. Fanoušci by si ale titul odepírat rozhodně neměli. Hledáte-li vhodnou alternativu, zkuste třeba titul A very Dizzy Christmas.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

63 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Delta Dizzy Delta Dizzy Delta Dizzy Delta Dizzy Delta Dizzy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce