recenze

Delanoid

Delanoid

Léta letí. Her na světě vznikly deseti tisíce, některé zmizely v propadlišti dějin. Jiné tu s námi zůstanou zřejmě napořád. Jednou z her, na níž se nezapomnělo ani po dlouhé řadě let od jejího vydání, je klasický Arkanoid (nebo chcete-li Breakout).
Jeho předělávek vzniklo na tisíce a stále vznikají další. Existuje snad pro všechny platformy - od Atari, Commodora, Maca až po ZX Spectrum a tak se Arkanoid a jeho kopie prohání na obrazovkách automatů, videoher, handheldů i mobilů dodnes.
I mnou zde představovaná gameska s názvem Delanod je remakem - tedy předělávkou výše zmíněné herní legendy. Jejím autorem je Radu Cédric (kingo) a hra přináší velkou dávku zábavy, stejně tak jako byla zábavná její předloha z počítačového pravěku.
Jde pořád o to samé - pomocí pálky odrážet neustále poletující a padající míček, tím usměrňovat jeho pohyb a tedy také ničit cihlovou zeď v horní části herní obrazovky. Z oné zdi přitom občas padají různé prémie v podobě malých cihliček, které musíte chytat onou pálkou. Pokud se vám to povede, můžete získat nějaký bonus.
No ale už vás nebudu zdržovat dlouhými řečmi. To se prostě musí vyzkoušet. Tak do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

PavelH

PavelH | 02.05.20 v 14:01

Klasika, Super.


galerie

Delanoid Delanoid Delanoid Delanoid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce