recenze

Debt

Debt

Máte několik málo minut na to, abyste na zvolené planetě sebrali co nejvíce bodů. Jste dostatečně schopní a rychlí se s překážkami vypořádat? Taková hopsací rychlovka, u které se skvěle odreagujete a třeba se i vyhoupnete do čela nejlepších výsledků.
Připravit, pozor, teď. Čas už utíká, takže se neflákejte a vzhůru za pěkně tučným bodovým kontem.

Času není nazbyt, takže o co tedy jde? Nejprve se v pásu asteroidů a šutráků prosmýknete ke zvolené planetě, kde to všechno začne. Ovládáte malého astronauta, který má za úkol v časovém limitu sesbírat co nejvíce cenných předmětů a tím si připsat hezkou sumičku bodů. Jak při samotném letu vesmírem, tak i při dovádění v krajině vám nemilosrdně ubíhá časový limit, který jste si na začátku zvolili. Skáčete, sbíráte různé krystaly a hledáte klíče. Ty otevírají dveře do dalších lokalit a skrývají rovněž cennější předměty. Kromě skákací vložky také každou chvíli narazíte na nějakého toho nepřítele, který si zaslouží být eliminován. Pasti a překážek je však mnohem více a vypořádat se s nimi musíte sami. Asi nejhorší je ztráta všech životů, neboť „odměnou“ je ztráta celé minuty ze zbývajícího času, což už není legrace. Tak rychle, rychle, nekoukat a okamžitě do prozkoumávání okolí.

Celkově se jedná o jednoduchou záležitost, u které se dobře odreagujete. Pokud jste skutečně soutěživé typy, můžete se zaregistrovat a získat tak přístup k on-line tabulce nejlepšího skóre. A to už pak bude jiná zábava a fofr :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Debt Debt Debt Debt Debt