recenze

dbDrake

dbDrake

Kolik jich ještě bude? Mám takový dojem, že arkanoid pomalu zaplaví a ovládne celý svět, pokud budou vycházet další a další hry založené na tomto tématu. dbDrake je hra, ve které půjde o sestřelování barevných kostiček pomocí míčku, který budeme odpalovat rampičkou. Ovšem i zde je něco nového.
Setkáme se s další hrou z arkanoidového světa. Proč tedy volit právě tuto? Co dbDrake nabízí, v čem je lepší než jeho předchůdci, či následovníci? V čem naopak zaostává? Za malý moment se dozvíte vše.

Je zde náběh 3D. Předměty jsou zasazeny do prostoru, funguje perspektiva a bugy zde zřejmě nejsou. Míček se odráží přesně podle fyzikálních zákonů, což je na jednu stranu dobré a realistické, ale na stranu druhou dá někdy hodně práce změnit směr míčku. Musíte totiž přesně odhadnout, kdy s pálkou pohnout a tak mu udělit patřičnou rotaci. Čeká na vás celkem 8 levelů a 5 životů. Bohužel se nesetkáme s podobnými vylepšeními, jako jsme zvyklí u ostatních arkanoidů. Bohužel žádné lasery, žádné životy navíc, žádné zvětšování anebo zmenšování rampičky. Když budeme mít štěstí, můžeme jen objevit v některé z kostiček druhý míček navíc.

Pokud pomineme menší množství levelů a málo vylepšení, stává se dbDrake solidní hrou, která potěší nejednoho příznivce arkád s rampičkou a míčkem. Za zmínku stojí také ještě skvělá hudba a zvuky, které vás budou provázet po celou dobu hraní. Tak odpalte i ten svůj míček!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

dbDrake dbDrake dbDrake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce