recenze

Daedalus & Son

Daedalus & Son

Nerušený a klidný let, toť výsada ptáků, hmyzu, Supermana a pilotů různých vzdušných strojů. Pro Daidala a jeho syna Ikara to také nebyl žádný problém. A právě za neposedného a umíněného Ikara budete létat v dnešní hře. Snažte se, ať nenapodobíte jeho osud z antické báje.
A teď něco řecké mytologie. Daidalos je znám jakožto první člověk, který zhotovil křídla z peří a vosku, s nimiž mohl létat. Ikarovi se to tak zalíbilo, až na to nakonec doplatil. Touha dostat se co nejvýše, co nejblíže Slunci způsobila roztavení vosku, rozpad křídel a pád do moře. Veselé, že?

Aby však hra byla přístupná široké mase uživatelů, souvislosti výše uvedené vám zážitek v žádném případě neovlivní. Váš okřídlený muž sleduje velmi pozorně kurzor myši, čímž se plynuje pohybuje po celé ploše. Úkoly máte de facto dva, které na sebe logicky navazují. V první řadě musíte najít klíč ukrytý v truhle.Cestu k ní musíte objevit sami a přitom překonávat různé ohnivé překážky, padající koule, střílející příšerky a jiné nepřijemnosti. S ukořistěným klíčem pak jen stačí dopravit svou tělesnou schránku k východu. Znova popisovat četné nesnáze snad není třeba. Sbírat všemožně rozmístěné mince a diamanty není nic nového.

Hra se pohodlně ovládá myší a svůj let můžete korigovat i oběma packami myši. Je to oddechová záležitost, která se velmi uvolněně hraje a nevysílíte se u ní v žádném směru ať si zvolíte jakýkoli herní mód.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

PavelH

PavelH | 11.05.20 v 08:22

Pěkná hra


galerie

Daedalus & Son Daedalus & Son Daedalus & Son

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce