recenze

Crazy Christmas Balls

Crazy Christmas Balls

Vánoce jsou tady a s nimi i ten fousatý bělovlasý chlapík, který podle pověsti rozdává dárky všem hodným lidem. V dnešní originální a hratelné hříčce si vyzkoušíme, jaké to je rozdávat jeho pomocníkům vánoční ozdoby bez újmy.
Jak již bylo výše naznačeno, Vánoce jsou tady. Sníh, vánoční stromeček, smutné oči kapříka s vyhřezlými střevy. Až na sníh letos jinak pohoda.

V tomto období se naši redaktoři v redakci trošku mění, aniž by sami chtěli. Vánoční atmosféra pohlcuje, takže většina z nás dává přednost recenzování her s touto tématikou. I já jsem chtěl přidat svou trošku do mlýna a nalezl jsem pro vás v útrobách internetu hru s magickým názvem Crazy Christmas Balls. Jedná se o originálně pojatou „arkanoidní“ gamesku, ve které máme za úkol „přihrávat“ padající skleněné ozdoby do rukou Santových pomocníků, které se tu a tam objevují na různých místech screenu. Samozřejmě při tom sbíráme bonusy ve formě pečených postaviček né nepodobných té malé perníkové z filmu Shrek.

Při hraní jsem se po nějakých pár desítek minut královsky bavil, protože tato dnešní hra patří do kategorie „chytne a nepustí“. Navíc máme po uhrání vyššího skóre možnost své jméno zapsat a tím pádem i zvěčnit do online síně slávy. Berte to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

AdaDanjermond | 25.12.06 v 07:01

Ale tohle je roztomile graficke zpracovani:

http://www.ftipky.cz/pic.php?id=6450&ko=21&radit=dat

AdaDanjermond | 25.12.06 v 06:29

No mmnt, mmnt... Ja psala "Jezisek is dead" nikoli Jezis. Zamenujes Vanoce a Velikonoce!

Ale jako hra tvuj navrh neni vubec spatny!

bob_senklar | 24.12.06 v 20:14

To by bylo maso, kdyby lítal krvavej baron na křízi z okna do okna, drobil na zem strupy ze zaschlé krve a mlátil by ta nebožata křížem do hlavy. ;)

AdaDanjermond | 24.12.06 v 07:21

Jezisek je evidentne dead.
Ponevadz se neda solidne graficky zpracovat ma smolu. Santa takes it all!


galerie

Crazy Christmas Balls Crazy Christmas Balls Crazy Christmas Balls Crazy Christmas Balls

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce