recenze

Crater Impact

Crater Impact

Skákat, schovávat se a hledat skryté cesty. To vše a ještě mnohem více vás, pokud si tuto gamesku, může dnes potkat. Když k tomu připočteme pěknou grafiku a solidní hratelnost, myslím, že stojí za to se o této hře dovědět něco více.
Dlouho jsem přemýšlel, k čemu dnešní titul přirovnat. Nakonec jsem si vzpomněl na různé kreativní tituly, kde musíte využít vašeho důvtipu, abyste se dostali do cíle. Dnes to nebude jiné, ovládáte totiž sympatického tvorečka a vaším jediným úkolem je přežít. Jak to provedete, bude záležet jen na vás, důležité je, abyste se ubránili nebezpečným padajícím balvanům.

Ty sice vypadají neškodně, ovšem jejich povrch tvořený nebezpečným magmatem rozhodně není příliš dobrý na pleť. Navíc si vemte, že fyzikální zákony platí i zde a takový mnohatunový kámen po dopadu z pěkné výšky také udělá své. Vaším úkolem je, jak jsem již zmínil, se všemu vyhnout. Cesta k cíli ale i tak bude velmi jednoduchá. Hlavním důvodem je fakt, že vaše virtuální postavička je velmi malého vzrůstu a je velmi pravděpodobné, že se často objeví místo, kam jednoduše nedoskočíte. A tak si budete muset pomoci. Naštěstí máte k dispozici prakticky neomezený počet malých kostek. Když je se je naučíte vhodně umísťovat, můžu vám zaručit, že se budete schopni dostat prakticky kdekoliv. Navíc čas od času můžete využít i spadlé balvany (samozřejmě jen ty, které vychladnou). Jen pozor na to, abyste byli dobře zajištěni, protože se také může stát, že se vám balvan rozkutálí a vy tak spadnete. Spadnout můžete ale i tehdy, když nešikovně umístíte kostky.

Velmi příjemným zpestřením je, že hra obsahuje i další prvky s přidanou hodnotou jako například „Build mode“. Není problém si tak vylepšit levely a spoustu dalších věcí. Příjemná je i grafická stránka. Přehršle efektů sice neočekávejte, ale nebudete ani o nic výrazného ošizeni. Možností je skutečně spousta a je jen na vás, jak se se vším vypořádáte. Já vám přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Crater Impact Crater Impact Crater Impact Crater Impact Crater Impact

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce