recenze

Collision Course

Collision Course

Máte rádi klasického hada? V tom případě zbystřete, protože tento původně mobilní hrdina se dočkal nového zpracování. Tentokrát ovšem ve zcela nevšedním pojetí a na své si tak zejména přijdou ti, kteří si libují v rychlých a dynamických akcích.
SnakeMe, Snake World, Lutu The Snake nebo Snake - The Clone. Tak to jsou jen některé gamesky, které si berou za vzor sympatického hada, jenž byl původně určený pro mobilní telefony.

Flashback, autor dnešního kousku, ovšem chtěl jít jinou cestou, než většina předchůdců a vytvořil něco, co sice do dokonalosti má daleko, ale rozhodně to je zábavné a dobře hratelné. Jde o to, že se ocitáte v malé aréně a proti vám stojí soupeř, který může být řízen buď umělou inteligencí nebo živým člověkem. Ten ale musí společně s vámi sedět u jedné klávesnice, protože jiná forma multiplayeru zde implementována není. V této lokaci pak půjde o to, zasáhnout nepříteli část těla. Úspěch lze pak poznat velmi rychle, protože vám o tom systém vyhodí zprávu a přenese vás do menu (o tom si za chvíli povíme více). Druhá možnost vítězství spočívá v tom, že svého oponenta přitlačíte k jedné z pochodní. Ty jsou buď dvě (hra proti AI), anebo tři (hra proti živému soupeři). Výhodou jsou pak bonusy, které vám na jistou chvíli přidají „nadhadovské“ schopnosti.

Vraťme se ale k tomu, u čeho jsem se před chvíli pozastavil. Po každém vítězství (anebo prohře) se automaticky vrátíte do menu. Je škoda, že si nejde navolit předem počet her a prostě se nenechávat ničím rušit. Takhle bohužel vždycky otravně musíte v menu vybrat tu správnou možnost, což není vždy zrovna příjemné. Přesto se jedná o dobrou hru, kterou by byl hřích alespoň nevyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

frodopipin

frodopipin | 20.02.16 v 07:41

Super, už ji stahuju


galerie

Collision Course Collision Course Collision Course Collision Course Collision Course