recenze

Clock Towers Secret

Clock Towers Secret

A máme tu další gamesku, která by snesla označení podivná. Detaily prozradím samozřejmě na několika následujících řádcích, teď jen zmíním, že pokud se do hry trochu více ponoříte, zjistíte, že budete potřebovat velmi mnoho trpělivosti.
Svět, v němž se vše odehrává, je čistě mechanický. Nemůžu si pomoci, ale když jsem hrál tuto hru, vybavily se mi záběry z filmu Hellboy, konkrétně nacisty Kroenen, který byl tak nějak mechanického ražení. Ke svému chodu potřeboval speciální mechanický nástroj a celý pak fungoval jako natahovací hodinky.

Samozřejmě dnešní hra s Hellboyem nemá pranic společného, jen jsem si vybavil co jsem si vybavil. Kovu se dnes ale, jak bylo uvedeno výše, nezbavíte. Ono vlastně hlavním vaším úkolem bude sbírat kovové natahovací klíče. Ty jsou náhodně rozmístěné po levelech a musíte vždy nějak vymyslet, jakým způsobem je seberete. Někdy stačí jen na dané místo skočit a sebrat. Jindy to bude ale mimo vaše síly. Otázka zní, jak z toho ven?

Inu naštěstí technika funguje všude a tak jistě brzy objevíte speciální mechanismy, které budou sloužit k rotaci prostředí. Co bylo tedy dříve nedostupné, nebude najednou problém sebrat. Velkým postrachem je ale čas. Ono bohužel musíte jít předem za stanoveným cílem, protože se může stát, že vám jednoduše hra skončí, ještě než se stihnete pořádně rozkoukat. Každopádně nepochybuji o vašich schopnostech zkušených hráčů a věřím, že se do této hry podaří proniknout všem.

Tedy samozřejmě za předpokladu, že si tento počin stáhnete. Tento krok osobně doporučuji a zároveň vám chci popřát příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Clock Towers Secret Clock Towers Secret Clock Towers Secret Clock Towers Secret Clock Towers Secret