recenze

Classic Pacman

Classic Pacman

Dnes tu máme něco pro milovníky Pacmana! Classic Pacman je další z mnoha variací, ve které čeká hlavního hrdinu několik zapeklitých úrovní, jež nebude vždy snadné projít. Jak dopadla v závěrečném hodnocení? Čtěte!
Od svého prvního vydání v roce 1980 se Pacman dočkal několika stovek variací po celém světě, ať už dobrých, či špatných. Jednou z těch lepších je Classic Pacman, freewarovka od začínajícího rumunského týmu Supersoft.

Samotný princip hry určitě nemusím dlouho představovat, s Pacmanem se budete snažit projít několik různorodých úrovní, ve kterých se budete vyhýbat nepřátelům a sbírat modré kuličky. Tento mnohokrát omílaný systém však ani po letech neztratil na své kráse, opět se tak můžete těšit na skvělou hratelnost.

Z technického hlediska Classic Pacman spíše zklamal, grafické zpracování je bohužel až příliš barevné. Stejně tak hudební vložka nestojí za nic, všechny zvuky začnou lézt po chvíli pěkně na nervy. I přes tyto nedostatky je ale Classic Pacman kvalitní titul, který si zaslouží vaši pozornost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Classic Pacman Classic Pacman Classic Pacman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce