recenze

Christmas Catch

Christmas Catch

Pro ty z vás, kteří nezvládají složitější vánoční hry, nabízíme něco jednoduššího. Díky Game Makeru a jednomu začínajícímu tvůrci freeware her máte možnost nachytat si přímo v dílně Santa Clause spoustu vánočních dárků.
Vánočních her jsme už pár vydali, ale přiznejme si, že je nemohou hrát všichni. Ať už je to Santa Ride!, Santa Claus in trouble ...again! nebo Christmas Bound. Najdou se tací hráči, kteří zvládají jen jednodušší hry, např. jen pomocí myši. Tedy nic kombinovaného. Těmto hráčům mohu věnovat dnešní hru, která je jednoduchá na ovládání a nenáročná na myšlení.

Ne každý měl to štěstí vidět dílnu, ze které si Santa vozí dárky. V dílně pracuje spousta skřítků a podobných pohádkových postaviček. Ty můžete vidět v pozadí hry. Nejsou však tak důležité jako malý skřítek a jeho krabice, do které se musí dostat co nejvíce dárků. Ty jsou bodově hodnoceny a hrajete tak dlouho, dokud třikrát nezachybujete. Tedy dokud vám neutečou tři dárky. Mimo nich však padají i bomby, které je lepší nechytat, neboť též po třech skončíte.

Hru ovládáte pouze myší. Tedy do dvou směrů, kde padají dárky. Ve hře máte dále možnosti vypnout/zapnout hudbu nebo sněžení. Vpravo se vypisuje počet chycených dárků, bonusů, bomb, které ještě můžete chytit, počet chycených elfů a uběhnutý čas. Mimo vyzkoušení hry můžete hrát o dosažení nejvyššího skóre, což by mohlo být zajímavé, protože se při hraní nedá dělat příliš chyb. Je pak tedy zaručeno, že u počítače prosedíte nějakou dobu, než prohrajete.

Christmas Catch je velmi jednoduchá hra, takže v případě, že se vám nebo lidem z vašeho okolí nedaří zvládat ty složitější hry, přijdete si na své. Jste-li však běžný hráč, tato hra vám asi nic neřekne. Spíš s ní tak akorát někoho potěšit, ale za předpokladu, že ho podobné hry baví nebo že ty jiné nezvládá. Hra je dobře hratelná s průměrnou grafikou, která se dá od Game Makeru očekávat. Příliš toho nenabízí, ale jak už bylo řečeno, je určena pro skupinu lidí, na které nesmíme zapomínat...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce