recenze

ChaoS

ChaoS

Myslíte si, že je klonů Sonica málo? Tak to pro vás máme dobrou zprávu, protože dnešní ChaoS to „málo“ velmi pěkně rozšíří. Nejde sice o dokonalý remake a když budeme hodně „štourat“, objevíme jisté nedostatky. Nicméně za zkoušku to stojí. A já se vám pokusím říci, proč.
Samozřejmě pokud si skutečně myslíte, že je klonů této legendy málo, tak trochu hlouběji prozkoumejte náš archív či se podívejte úplně někde jinde. Uvidíte, že situace tak kritická není. :) Nicméně, vraťme se k recenzi tohoto kousku. Jak z výše uvedeného vyplývá, půjde o remake Sonica. Co už tak patrné na první pohled není je, jak se autorům povedla hra po implementační stránce. Pokud vás to zajímá, tak vám odpovím, že relativně uspokojivě. Chyby samozřejmě jsou.

Když se budete procházet či kutálet po levelech, zjistíte, že to občas půjde trochu „toporně“. Jedná se o nedostatek, který se bohužel táhne celou hrou. Nicméně brzy si na vše zvyknete a spíše budete na hře hledat to pozitivní. A naštěstí toho není úplně málo. Jednak potěší několik opravdu kvalitních a designově rozličných levelů, ale také celkově pohodová atmosféra. Navíc Sonic si v jednom levelu budete moci odpočinout, protože ho vystřídá jeho „dvouocasý“ kamarád Tails, který se opět ukáže v tom nejlepším možném světle.

V každém levelu je pak spousta předmětů, které je radost sbírat. Ovládání je také velmi jednoduché, takže nepochybuji o tom, že nějakou tu minutku, kterou následujícímu titutlu věnujete, určitě nebude ztrátou času.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

dasa | 21.03.08 v 12:03

dekuji


galerie

ChaoS ChaoS ChaoS ChaoS ChaoS