recenze

Chao World DX

Chao World DX

Cream & Cheese byli vždy dobrými přáteli a nerušeně si žili v „Květinovém údolí“, kde se oddávali slastnému životu a vyvarovali se strasti. Prostě idyla, která končí únosem Creama zlým Chao. A přestože Cheese vypadá, alespoň na pohled, jako pořádné tintítko, nenechá věci jen tak a vydává se svého kamaráda zachránit i přes hory a dokonce i doly.
Bude to však cesta plná nebezpečného hopsání a už vůbec ne jednoduchá. Nakonec ale vše dobře dopadne. Nebo ne?

Ovládáte malou modrou postavičku, jež je sotva přiřaditelná k nějakému zvířecímu rodu. Jedná se o klasickou 2D skákačku. Takže se při procházení mnoha úrovněmi připravte na přeskakování spousty propastí, mizících ostrůvků a nepřátel ve formě krabů, medůzek, rybiček a dalších různých miniatur. Vašim cílem je nejenom přežít až do (snad) šťastného konce, ale také nalézt pokladnici, v níž je uložen klíč. Ten otvírá dveře do další úrovně. Mimo to také narazíte na nepřeberné množství hvězdiček, které přidávají při určitém počtu život a také různé druhy ovoce, jež slouží jako střelivo.

Hra je poměrně těžká, neboť byť jen jeden dotyk s nepřítelem vede k opakování celého kola. Z tohoto důvodu určitě potěší možnost uložení.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Chao World DX Chao World DX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce