recenze

CHAMP Kong

CHAMP Kong

Ach, ta láska. Co by pro její záchranu člověk neudělal? Ve hře CHAMP Kong se postavíte do role chlápka nápadně připomínajícího legendárního Maria a budete se snažit vysvobodit svou milou ze spárů obřího opičáka King-Konga.
Arkády jsou většinou zábavné hry. Pojí v sobě akci, rychlost, ale do hry musíte vložit i kapku rozumu, protože bez něj to leckdy nejde. Vše se ale musí udít co nejrychleji. A rychlosti si v Kongovi užijete dosyta, pakliže chcete být úspěšnými.A jaký že bude vlastně váš úkol? Vaši lásku vám obrovitý opičák King- Kong zajme a vynese ji nahoru. Vaším úkolem je vylézt tam za ním a dívku si odnést zpět. King- Kong se samozřejmě jen tak nedá a bude vám do cesty klást nepříjemné překážky v podobě sudů, hořících koulí a dalších libůstek, kterých když se dotknete, tak máte smůlu i vy, i vaše drahá.

Jasné také je, že vylézt údajně 25 metrů pro vás i přes překážky zase nebude tak složité, takže jakmile překonáte všechny překážky a dostanete se k vytouženému cíli, zbydou vám jen oči pro pláč, protože vám ji King- Kong unese o dalších 25 metrů výše. Každých 25 metrů samozřejmě přibývají nové obranné prvky, které King- Kong používá, aby vám cestu znepříjemnil a jejich počet se rapidně zvětšuje.Námět je celkem povedený, což už se nedá ani v nejmenším říct o zpracování. Grafika, jskou jsme vídávali na 386 nás určitě příliš nepotěší a nelibě znějící zvuky, které křečovitě vydává PC Speaker rovněž ne. Ale s tím už se musíme při hraní King-Konga smířit. Je to ale dobrá arkáda. Zachovává si svoje prvky a tak to má být, i když - určitě by lepší technické zpracování na škodu nebylo.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

65 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Petr | 03.11.04 v 23:15

Kdo rád chodíval do maringotek hrát automatové hry,tak mu tahle automatová legenda určitě přirostla k srdci.Prostě bomba.

W.I.F.T. FT W97 | 14.07.04 v 22:14

Vřele doporučuji zchrastit si originál. To znamená stáhnout si emulátor MAME a najít ROMku Crazy Kong (CKONG). Neznám nic lepšího ;-).

Adam Jozefy | 04.10.02 v 19:57

Tato hra se my líbí je super.

Hynek Žalčík | 01.10.02 v 19:37

Cau, jesli myslish Sk8Cup co tam nedavno probehl, tak odpoved je kladna ;o) at zije sk8 a Wich ;o)

semtex | 01.10.02 v 19:17

hel hosi byli ste na mistiku

Martin | 25.09.02 v 12:50

Mam rad vaše hry

oliver.matonoha | 23.09.02 v 11:52


galerie