recenze

CD-Man

CD-Man

Klasika z minulého storočia zdarma! :-) Tak tak. Přesto že Creative Dimensions s největší pravděpodobností dávno lehli popelem, jejich výtvory zlatého DOSového věku stále dýchají. A to dokonce i na nejnovějších XP!
Někdy kolem roku 1992 CD vtrhli na komerční trh, kde prakticky každá pacmanovina slavila nehynoucí úspěch, se svým CD-Manem... čas nám letí, co? Uběhlo třináct let, Creative Dimensions jsou pryč a jejich uznávané dítko (stejně jako mnozí další slavní vrstevníci) teď brázdí ve freewarových vodách.

Říká se, že všechny pacmany jsou prakticky stejné a ani CD-Man není výjimkou, jen klasické stěny autoři nahradili stylovými krajinkami. Přesto se s odstupem času samozřejmě nejedná o takovou slávu, na jakou byl koblížek zvyklý. Čeká vás ovšem pět poctivých pacmaních světů v dobové EGA grafice, nad kterou kdysi zajuchalo nejedno srdíčko, dnes ale maximálně rozdráždí nostalgickou část vašeho já, včetně libých zvuků PC Speakeru. Fňuk fňuk...

Ptáte se sami sebe, co s takovým zbožím? Doufám, že minimálně pamětníci a pacman-fani mají dávno jasno. Překousnete-li fakt, že vaše grafika/zvukovka dostane při hraní absolutní dovolenou, pobavíte se i vy mladší. Kór, když jde o speciální verzi, která se konečně nehádá s Okýnky a měla by fungovat opravdu všem, bez nějakých galaktických rychlostí a dalších eskapád... Přeji pěkný návrat v čase!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

frodopipin

frodopipin | 20.02.16 v 07:40

Je to jen předělaný pac-man...

| 04.06.07 v 19:21

je to v zakomprimovanej forme ZIP dá sa to nejako odkomprimovať. Ďakujem.

Reny | 03.03.07 v 21:07

Ahojte

ja neviem si stiahnúť hru, pomôžte mi. Vďaka


galerie

CD-Man CD-Man