recenze

Cactus Block

Cactus Block

Dokážeme vysvobodit malého modrého tvorečka ze zajetí ledu a vánice? Jestli mu nastavíme pomocnou ruku, jistě se nám náš dobrý skutek vyplatí. Zažijeme totiž úžasné dobrodružství, kdy se musíme spoléhat především na vlastní rozum, jenž nás dostane ze šlamastiky.
Nenechme se odradit původním vzezřením herního prostředí. Arkádka totiž nezaujímá celou plochu obrazovky, nýbrž se otevírá pouze v herním okně. Po chvíli putování sněhovou krajinou si jistě na tento drobný nedostatek zvykneme.

Tvoreček neoplývá přílišnou mrštností, tedy jej musíme přes rozložité a kluzké kopce přemístit díky kamenným kvádrům, po kterých snadno vyšplhá. Ovšem je třeba si uvědomit, že kromě kvádrů dostaneme do výbavy i několik pichlavých kaktusů, jež nám velmi znepříjemní horolezecký výstup. Bohužel se jim vyhnout nelze, jelikož je jejich pozice neznámá. Měli bychom myslet i na zadní vrátka a s případným kaktusem místo stavebního bloku již dopředu počítat. Jestliže se o ně poraníme, jsme nuceni začínat znovu.

Tvor se pohybuje pomocí směrových šipek klávesnice, ovšem i tyto jednoduché úkony mu sem tam činí obtíže.

Hra sestává z několika levelů, kde se potýkáme se stejným úkolem - vyšplhat na nejvýše položené místo díky vlastní rafinovanosti a dobrému strategickému plánování.
Arkádce trochu ubírá na atraktivitě absence jakékoli melodie.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Cactus Block Cactus Block Cactus Block

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce