recenze

Buřtík

Buřtík

Česká skákačka se spoustou krve, tlouštíkem v hlavní roli a hlavně s perfektní atmosférou. Utečte s věčně hladovým buřtíkem z Pankráce až na Sibiř. Určitě čtěte dál...
„Buřtík byl zatčen a ve vězení měl strávit dalších 20 let života. Ve vězení ale dávali malé porce a to se mu nelíbilo. Proto se Buřt rozhodl, že uteče“… těmito slovy začíná povedená česká skákačka s rozmanitým příběhem. Ale začněme od počátku.

Takže, jak hned po spuštění hry zjistíte, tak ovládáte špekouna zvaného Buřtíka, který právě utekl z věznice na Pankráci. Má na sobě těsné šaty, stojí na svých sádelnatých nohách, bulvami jako kola od vozu pozoruje svět a přiznejme si, neví ani výkal o tom, co by měl na svobodě dělat. V tom před sebou uvidí kanál a vše je jasné. Jenže policie českého státu nezahálí a hned se vydává po jeho tučné stopě. Zpočátku to Buřtík nebude mít v boji jednoduché, protože jediné, co s sebou na svobodě má je těžká palice. Ale co - i s tou se toho dá dost pomlátit. Až teprve později najde během svého pátrání pistoli, kulomet, plamenomet a dokonce zbraň nejničivější – kyselinomet.

Zatím se však Buřtík potuluje po ulicích a zjišťuje, že odměny za jeho chycení se v tomto státě až příliš zvyšují. Inu, na Slovensku bude líp, zrodí se v tukem prorostlém mozku a vaše další kroky vedou za Mečiarem. Ten ale Buřtíka nechce ani vidět, což se samozřejmě našemu hrdinovi ani trochu nelíbí, takže světová politická scéna přichází o dalšího vůdce. Příběh Buřtíkova útěku je tak dlouhý, že bych ho do 2000 znaků jen těžko nacpal, proto přejdu raději k další vychytávce hry. Tou jsou hlášky, které Buřt se svými protivníky vede. Pokud od hry čekáte slova laskavá a milá, tak bude lepší, když si stáhnete Maria. O laskavých větičkách tato hra skutečně není.

Tak například když Buřtík potká nevinou ženu v nejmenované vesnici a poprosí o trochu koláče, dostane se mu následující odpovědi:„Ne, tlusťochu, nabodnu tě na vidle.“ To zahřeje u srdíčka. Jestliže vás hned zpočátku hraní zklame grafika hry, tak si z toho nic nedělejte a bez mrknutí oka pokračujte, protože Buřtík skutečně o grafice není. Buřtík je o náladě. O výborné náladě...stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Alishka | 22.12.07 v 17:06

POMOC! Dnes jsem spustila hru a je silene zrychlena, takze se neda vubec hrat...co s tim?

the BoBr | 19.06.04 v 09:54

TY VOLE !!! Tak to je fakt hustý !!! Jedna z nejlepších freeverek na světě !!!

Martinka | 08.01.03 v 19:10

Hra je VERY,VERY GOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodi | 08.01.03 v 09:49

no burtik nic moc ta palice je nejaka divna ti policajti mě furt mlátí!!!

Petr | 27.12.02 v 18:50

Tato hra je fakt super!!!!!!!!

Houkal | 21.12.02 v 15:00

Ty hubo nevymáchaná, Rusko je úplně na hovno a je jedině dobře, že špekoun zdrbnul stalina s tím kryplem lenym. čest ty prase. a freegame je SUUUPER

Nicolaj | 21.12.02 v 08:58

Větší píčovinu jsem neviděl. Kterej vůl to sem dal?
Jste naprostý kreténi a urážíte mé RUSKO . A ten špekoun vypadá jako seschlý hovno . S tímhle na mě nechoďte . Poskední dobou se to tu čímdál tím víc zhoršuje . Tak Čest .

UnHynek | 16.12.02 v 23:24

huh, co to je za psycho?

CYPHER | 15.12.02 v 10:04

/
/\{
Ahoj ako sa mas ? stahujem 250 MG :)-[-[:- PCOP TENTO OBRAZEC !!! a odpis
/ {
/ \

mmmmm mmmmm aaaaaa rrrrrrrrr eeeeeeeee qqqqqq
mmmmmm mmmmmm aaaaaaaa rrrrrrrrrrr eeeeeeeee qqqq qqq
mmmmmmm mmmmmmm aaaaaaaa rrrr rrrr eeee qqq qqq
mmmm mmm mmmmmmmm aaaa aaaa rrrr rrrr eeee qqq qqq
mmmm mmmmmmm mmmm aaaa aaaa rrrr rrrr eeeeeeee qqq qqq
mmmm mmmm mmmm aaaa aaaa rrrrrrrrrrr eeeeeeee qqq qqq
mmmm mmmm aaaaaaaaaaaa rrrrrrrr eeee qqq qqq
mmmm mmmm aaaaaaaaaaaaaa rrrr rrrr eeee qqq qqqqq
mmmm mmmm aaaa aaaa rrrr rrrr eeee qqq qqqq
mmmm mmmm aaaa aaaa rrrr rrrr eeeeeeeee qqq qqqqqqq
mmmm mmmm aaaa aaaa rrrr rrrr eeeeeeeee qqqqqq qqq


Tento text prekopiruj do poznamkoveho bloku!


galerie